Kylie Jenner kurvikkaana illalliselle – Kim Kardashianin manttelinperijä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on jakanut hänen kokemiaan hetkiä äitinä säännöllisesti yli 109 miljoonan Instagram-seuraajansa kanssa. Viime viikolla 20-vuotias perheenäiti poisti kuitenkin jokaisen kasvokuvan hänen muutaman kuukauden ikäisestä Stormi-tyttärestään.

Viikonloppuna Kylie Jenner kuvattiin saapumassa illalliselle Los Angelesissa sijaitsevaan ja julkkisten suosimaan Craigs-ravintolaan. Sen edustalla innokkaat fanit bongasivat idolinsa ja pääsivät kurvikkaan Kylien kanssa yhteiskuviin. Jenner oli pukeutunut tiukkaan valkoiseen toppiin. Kurviensa perusteella Kylie voi olla isosiskonsa Kim Kardashianin manttelinperijä.

Kylie Jenner on julkaissut alun perin monta suloista kuvaa ja videota tyttövauvastaan, mutta tilanne muuttui, kun hän sai kritiikkiä osakseen. Pian Kylie Jenner rajasi tyttärensä kasvot osittain pois selfiestään, mutta saatuaan siitäkin kritiikkiä hän poisti kaikki tyttärensä kuvat. Samalla hän totesi, ettei tule enää julkaisemaan uusia kuvia tyttärestään.

Splash
Splash
Splash
Splash