Olivian kaula-aukko varasti huomion MTV-gaalassa – silmänruokaa riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

36-vuotias näyttelijätär ja malli Olivia Munn tunnetaan muun muassa Office Christmas Party ja X-Men: Apocalypse -elokuvista. Tumma kaunotar seurusteli amerikkalaista jalkapalloa Green Bay Packers -joukkueessa pelaavan Aaron Rodgersin kanssa, mutta suhde päättyi lopulta eroon.

Hiljaiseloa julkisuudesta viime aikoina viettänyt Olivia Munn on nyt kuvattu näyttävässä vihreässä iltapuvussa saapumassa 2018 MTV Movie Awards -palkintogaalaan. Hänen iltapukunsa antava kaula-aukko varasti päähuomion.

Olivia Munn vältteli taannoisten kihlaushuhujensa jälkeen julkisuutta, mutta sittemmin selvisi, että hänen suhteensa olikin karilla. Munn on tullut viime vuosina tutuksi muun muassa X Men: Apocalypse -elokuvasta.

Splash
Splash
Splash
Splash