Ladattu ase vaginassa toi naiselle vankeustuomion

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin naisesta, jonka vaginasta löydettiin pidätyksen yhteydessä ladattu käsiase. Nyt uhkarohkeaan aseen kätkentäyritykseen sortunut nainen on saanut teosta kahden vuoden vankeusrangaistuksen.

Poliisiviranomaiset pysäyttivät viime syksynä liikenneratsian yhteydessä 27-vuotiaan amerikkalaisnaisen Missourin osavaltiossa. Anika Wittin ja hänen mukanaan olleen miesseuralaisen autosta löydettiin pysäytyksen yhteydessä huomattavan määrän huumeita. Kaksikko vietiin poliisiasemalle kuulusteluun.

Ajoneuvosta löydettiin heroiinia ja ekstaasia, ja naiselle povattiin peräti 10 vuoden vankeusrangaistusta. Tuomio kuitenkin väheni kahteen vuoteen hänen suorittaman todistajalausunnon yhteydessä. Poliisi löysi täyteen ladatun 38 kaliiperin Kimber-revolverin Wittin vaginasta poliisilaitoksella suoritetun perustarkastuksen yhteydessä, The Smoking Gun uutisoi.