Oksettava temppu paljastui ravintolakuitista – kokkia käskettiin sylkäisemään hampurilaiseen

Ohhoh! Ruoka · Terhi Piiroinen

New Yorkin Queensissa hampurilaisella tyttärensä ja lapsenlapsensa kanssa käyneen Curtis Maysin ravintolakuitin kuva on julkaistu Twitteriin. Bohemian Hall and Beer Garden -nimisen ravintolan kokkia oli pyydetty kuitin mukaan sylkäisemään Maysin ruokaan.

Isänpäiväaterialla piipahtanut Curtis Mays oli huomannut, että hänen tilauksessaan oli käynyt sekaannus. Kun mies pyysi annoksestaan kuittia, näki hän tositteessa tarjoilijan omituisen huomautuksen. Kuitissa luki muiden hampurilaisen valmistamiseen liittyvien tietojen lisäksi: ”Ole ystävällinen ja sylkäise hampurilaiseen!”, ABC 7 -uutiskanava raportoi.

Valitettavasti Curtis Mays oli jo syönyt hampurilaisensa, joten hän alkoi voida pahoin. Tarjoilija ei kyennyt antamaan järkevää selitystä kuitissa näkyneelle lauseelle. Nainen yritti valehdella ja käveli pois tilanteesta. Ravintola antoi tarjoilijalle välittömästi potkut ja palautti rahat Maysille. Ravintola yritti vakuutella, että kokki on tuskin sylkäissyt annokseen.