Supermalli synnytti kotona: ”Ei voisi olla täydellisempi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen malli Candice Swanepoel tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun muotinäytöksistä yhtenä kauniimmista enkeleistä. Nainen kruunattiin Instagramissa vaikutusvaltaisimmaksi alusvaatemalliksi vuoden alussa. Nyt mallikaunotar on ollut hetken poissa työelämästä ollessaan raskaana.

Candice Swanepoel ei ole enää hetkeen julkaissut itsestään tuoreita mallikuvia, koska hän on odottaanut toista lastaan miehensä Hermann Nicolin kanssa. Swanepoelin ja Nicolin ensimmäinen lapsi syntyi lokakuussa 2016, ja nyt perhe on kasvanut jälleen toisella pojalla.

29-vuotias Swanepoel synnytti terveen pojan kotonaan tiistaina 19. kesäkuuta. Hän julkaisi itsestään vastasyntyneen kanssa herkän kuvan, jonka yhteydessä hän kiitti kaikkia onnentoivotuksista ja kertoi uusimman tulokkaan olevan täydellinen.