Iggy Azalea alastonkuvistaan: ”Saavat ajatukseni muualle”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on tunnettu monista hitiksi nousseista kappaleistaan ja hänen tiimalasimallisesta vartalostaan, joka haastaa jopa Kardashianien vartalot. Nainen on julkaissut viime aikoina itsestään erityisen paljon hyvin paljastavia kuvia, joiden vuoksi hän on saanut myös hieman kritiikkiä osakseen.

Iggy Azalean fanit ovat ihmetelleet sitä minkä vuoksi nainen julkaisee todella paljastavia ja seksikkäitä kuvia, joissa hän esittelee vartaloaan aina lähes alastomana. Azalea selitti faneilleen hänen Twitter-kanavallaan, että seksikkäiden kuvien julkaiseminen rauhoittaa häntä.

Juuri 28 vuotta täyttänyt räppäri selitti rohkeita kuvia Daily Mail -sivuston mukaan sillä, että ne rauhoittavat häntä ja saavat hänen ajatuksensa muualle silloin kun nainen ei ole studiossa tekemässä musiikkia. Alastonkuvien julkaiseminen saa Azalean hänen sanojensa mukaan hetkiseksi keskittymään johonkin muuhun myös silloin kun hän tuntee mielensä synkäksi.