Massiivinen idealista kesälomalaisille – turha valittaa tylsyyttä

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lapset saattavat valittaa kesälomalla, että heillä ei ole omasta mielestään mitään tekemistä. Tekemistä kyllä riittää, mutta ehkäpä ideat ja esimerkit ovat retuperällä. Kokosimme listan, jota noudattamalla voi poistaa kesäloman tylsyyttä tehokkaasti.

Retkeile takapihallaJärjestä kilpa-ajotOpettele uusi lajiLähde rannalleRakenna hiekkalinnaTee lauttaLähde eväsretkelleLaula karaokeaOpettele soittamaan instrumenttiaJärjestä lauluesitysTee oma tanssiLuo soittolistaRakenna majaLoikoile riippumatossaLeiki uima-altaassaKiipeä puuhunTee kivikoristeitaKerää kukkiaKitke rikkaruohojaKäy museossaKasvata kastematofarmiPelaa jalkapalloaLeiki kirkonrottaaOpettele jonglööraamaanLeiki roolileikkejäJärjestä teekutsut leluilleEsitä nukketeatteriaPelaa lautapelejäPidä tietokilpailuMaalaa tai piirräAskartele korttejaTee pahvilaatikosta autoJärjestä aarrejahtiMuovaile savea tai muovailuvahaaLähde pyöräretkelleLennätä leijaaTee esterataKirjoita tarinaKäy kirjakaupassaPiirrä sarjakuviaLue kirjojaTee limaaAskartele tulivuoriKerää marjoja ja omeniaHoida kasvimaataGrillaa välipalaaTee mehujääpuikkojaLeivo leivonnaisiaLähde luontoretkelleTutki hyönteisiäMene ongelleMene puistoonOta valokuviaOsallistu opasretkelleTee aikakapseliTutki sukujuuriaKäy mummolassaMene kirjastoonTee saippuakuplia

Mitä muuta keksit?