Mies painoi lähes 230 kiloa – pudotti yli puolet painostaan vuodessa

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Nelikymppinen Robert Morris suunnitteli kuukausien ajan perhematkaa Universal Studiosille. Kun mies pääsi vaimonsa ja poikansa kanssa matkakohteeseen, huomasi hän olleen liian suurikokoinen huvipuistolaitteisiin. 227-kiloinen mies väsyi kiertelemiseen jo puolen päivän jälkeen.

Morris myöntää, että antoi itsensä lihoa, vaikka elämästä muodostui hankalaa. Jo sukkien jalkaan laittaminen kesti 3-4 minuuttia. Perhematkan jälkeen hän päätti laihtua, mutta kesti kahdeksan kuukautta, ennen kuin hän pani päätöksen toteutukseen. Mies ryhtyi laskemaan kaloreita, noudattamaan ketogeenistä dieettiä ja pätkäpaastoja. Hän on esitellyt tuloksiaan myös Redditissä.

– Kukaan ei koskaan usko tätä. Painon pudottaminen oli helpointa. Vaikeampaa oli uuden elämäntavan aloittaminen, Morris kertoo Men’s Healthille.

Morris onnistui laihduttamaan painonsa viidessä kuukaudessa 175 kilogrammaan. Nyt hän painaa 104 kiloa, eli vähemmän kuin puolet painostaan. Mies kehuu onnistuneensa dieetissä kahdeksanvuotiaan poikansa ansiosta, sillä lapsi tietää tarkalleen isänsä kielletyt ruoat ja vahtii miehen syömisiä.

Robert Morrisin albumi

1 Year on Keto: Over 500lbs Down to 229lbs from keto