Jasmin Mäntylä julkisuuden varjopuolista: ”Täysin tuntematon nainen tuli huutamaan!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen malli Jasmin Mäntylä aloitti uransa varhaisella teini-iällä, ja hän osallistui lukuisiin kauneuskilpailuihin alle 16-vuotiaana. 35-vuotias nainen on nykyisin parisuhteessa 20 vuotta vanhemman Jarmo Heikkisen kanssa.

Oululaiset tunnistavat Jasmin Mäntylän kaduilla, sillä hän on mallin uran lisäksi myös edustanut Kokoomus-puoluetta kunnallispolitiikassa. Nainen on myöntänyt, että ei käy mielellään anniskeluravintoloissa, koska ihmisten reaktiot julkisuuden henkilöihin ovat useimmiten ahdistavaa ja ärsyttävää.

Jasmin Mäntylä on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän kertoo ventovieraan naisen tulleen huutamaan hänelle ja hänen miesytävälleen baarissa. Nainen oli haastanut riitaa ja yrittänyt saada tappelua aikaiseksi.

– Paras esimerkki tuosta kaikesta oli viime lauantai, kun meille täysin tuntematon nainen tuli huutamaan varsinkin minulle eräässä Oulun baarissa. Sitten, kun mieheni tuli puolustamaan minua, niin tuo em. nainen yritti saada miestäni lyömään häntä/koskemaan häntä, että olisi jotenkin saanut käännettyä asian meitä kahta vastaan. Jännä, miten jotkut aikuiset ihmiset käyttäytyvät täysin idioottimaisesti…

Heips! Ensin ajattelin, etten kirjoita tästä mitään, mutta nyt muutaman päivän jälkeen halusin kuitenkin hieman avautua. Minähän en ole ollut enää vuosiin mikään baari-ihminen tai sellainen, joka tykkäisi käydä ulkona viikonloppuisin. Oon nyt kuitenkin nykyisessä parisuhteessani opetellut taas olemaan hieman sosiaalisempi myös niiden asioiden suhteen. Mulla on ollut jo pitkään omat syyni, miksi en tykkää käydä baareissa ja suurin niistä on se, ettei se ole helppoa ihmiselle, joka tunnetaan lehdistä tms. Se voi olla tosi ahdistavaa ja ärsyttävää. Paras esimerkki tuosta kaikesta oli viime lauantai, kun meille täysin tuntematon nainen tuli huutamaan varsinkin minulle eräässä Oulun baarissa. Sitten, kun mieheni tuli puolustamaan minua, niin tuo em. nainen yritti saada miestäni lyömään häntä/koskemaan häntä, että olisi jotenkin saanut käännettyä asian meitä kahta vastaan. Jännä, miten jotkut aikuiset ihmiset käyttäytyvät täysin idioottimaisesti… 🤔 #lol #oppikaakäyttäytymään #josonlusikallaannettu 😂❤

A post shared by Jasmin Mäntylä (@jasminmantylaofficial) on

Mun ❤ @jarmoheikkinen #rakkaus #love

A post shared by Jasmin Mäntylä (@jasminmantylaofficial) on