Siilit löysivät viinapullon – vetivät kännit ja joutuivat eläintarhaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaksi kännistä siiliä on toimitettu eläintarhaan toipumaan juopottelustaan Saksassa. Siilit olivat löytäneet avoinna olleen alkoholipullon Erfurtin kaupungissa sijaitsevan lasten leikkipuiston läheisyydestä. Ne olivat lipitelleet liikaa pullon sisältöä.

Thüringerin poliisi kertoo Facebookissa menneen tarkastamaan kahden kovaonnisen siilin kuntoa. Leikkikentän läheisyydessä olleet siilit toimitettiin huonovointisina ja viranomaisten kuljettamana Thüringerin eläintarhaan toipumaan. Eläintarha vastaanotti krapulaiset siilit hoiviinsa.

Siilit nukkuivat pitkään ryypiskelyn jälkeen ja ne palautettiin takaisin luontoon. Poliisit muistuttavat ihmisiä, että heidän tulisi kerätä roskat ja pullot aina pois ajanvieton jälkeen. Alkoholista oli vaaraa sekä läheisen leikkipuiston lapsille että luonnoneläimille.

+++ Die betrunkenen Igel vom Petersberg +++Was diese beiden stacheligen Trunkenbolde in der Nacht zum Sonntag auf dem…

Publiée par Polizei Thüringen sur lundi 18 juin 2018