Seksikäs Bebe Rexha esiintyi mustassa nahka-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

28-vuotias laulaja-lauluntekijä Bebe Rexha onnistuu aina olemuksellaan ja näyttävillä asuillaan keräämään huomion itseensä oli hän sitten punaisella matolla tai kaupungin kaduilla. Bebe Rexhalla on aina aikaa faneilleen ja hän pysähtyykin ottamaan useita selfie-kuvia innokkaiden faniensa kanssa.

Nyt Bebe Rexha on kuvattu esiintymässä New Yorkin Keskuspuistossa järjestetyssä Good Morning America -ohjelman kesäkonsertissa, jossa hän nousi lavalle näyttävässä mustaa nahkaa ja denim-kangasta yhdistelevässä esiintymisasussa.

28-vuotias Bebe Rexha on tuoreesta urastaan huolimatta jo kokenut ja menestynyt artisti. Bebe Rexha tuli monille tunnetuksi 2015 vuonna julkaistusta Me, Myself & I -hitistään. Sittemmin julkaistun No Broken Hearts -kappaleen musiikkivideo sai nopeasti sata miljoonaa katselua YouTubessa.

Splash
Splash
Splash