Realitypovipommi juhli Lontoossa – kaula-aukko ei jättänyt kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen realitysarja The Only Way is Essex on nähty Suomessa nimellä Glamourelämää Essexistä, ja sarja on nostanut monia nuoria kaunottaria kansainväliseen suosioon. Eräs heistä on Georgia Kousoulou, joka lukeutuu sarjan muodokkaimpiin tähtiin.

Eilen Georgia kuvattiin juhlimassa The Ned -hotellissa, jossa hänellä oli mukanaan julkkisystävänsä Chloe Sims, Lydia Bright, Chloe Lewis, Amber Dowding ja Danielle Armstrong. Julkkiskaunotarten joukko sai luonnollisesti myös paparazzit peräänsä

Georgia Kousoulou seurusteli aiemmin realitytähti Grace Andrew’n kanssa, mutta suhde päättyi lopulta julkiseen eroon. Sittemmin parin huhuttiin palanneen yhteen, mutta romanttinen lemmenloma toisen miehen kanssa vahvisti eron.

Splash
Splash
Splash
Splash