Heidi Pratt herkissä kuvissa poikansa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Heidi Montag, nykyisin Heidi Pratt, sai hänen aviomiehensä Spencer Prattin kanssa lokakuussa poikavauvan. Esikoinen syntyi sunnuntaina 1. lokakuuta, ja sai nimekseen Gunner Stone. Nainen on hehkunut synnytyksen jälkeen ja kertonut olevansa nyt äitinä onnellisimmillaan.

Nyt kahdeksan kuukautta synnytyksen jälkeen Heidi Pratt on julkaissut Instagram-kanavallaan kolme upeaa kuvasarjaa, joissa hän poseeraa erilaisissa iltapuvuissa poikansa kanssa luonnossa. Yhdessä kuvasarjassa äiti ja poika ovat niityllä, toisessa nurmikentällä ja kolmannessa he istuvat metsässä puun oksalla.

Upean herkissä ja tunnelmallisissa kuvissa nainen pitää esikoistaan sylissä ja yhdessä kuvassa myös imettää Gunneria. Heidi Pratt vietti tänä vuonna ensimmäistä äitienpäiväänsä ja on kertonut, että ei ikinä aiemmin ole kokenut tällaista rakkautta kuin nyt saatuaan oman lapsensa.