Humalainen harrasti seksiä auton kanssa – poliisi haki lopulta putkaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Jos luulit juhannuksesi olleen villi ja sekopäinen, kannattaa lukea juttu amerikkalaisesta Ryan Malekista. Mies oli nimittäin pidätetty Kansasin Newtonissa, koska hän oli toistuvasti penetroitunut ajoneuvon kanssa kerrostalon parkkipaikalla.

Kuusi silminnäkijää todistaa oikeudessa 23-vuotiasta Ryan Malekia vastaan, sillä he näkivät omin silmin, kuinka Malek yritti tunkea penistä ajoneuvon pakoputkeen useaan eri otteeseen. Häntä syytetään sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta. Alkoholilla oli osuutta asiaan.

Paikalle saapuneet poliisit puhalluttivat Ryan Malekin. Hänen promillemääränsä oli yli neljä kertaa rattijuopumuksen sallitun rajan. Malek yritti jatkaa ajoneuvoon penetroitumista myös poliisien läsnäollessa, joten hänet lamautettiin ja kuljetettiin sairaalaan. Malek ei muista mitään tapahtuneesta, The Smoking Gun uutisoi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.