Kaupan parsakaalissa järkyttävä yllätys – tappavan vaarallinen mustaleski!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kaupan hedelmä ja vihannesosastolta ostetut kasvikset suositellaan aina pesemään ennen käyttöä, etenkin jos ne ovat saapuneet ulkomailta. Joskus niiden joukosta saattaa löytyä jopa vaarallisia yllätyksiä.

Yhdysvaltojen Ohiossa asuva Jacob Vaughn oli huuhtelemassa kaupasta ostamaansa parsakaalia, kun hän huomasi pakkauksessa jotain outoa. Kyseessä oli elävä mustaleski. WTOL-uutissivuston mukaan mies sulki parsakaalin hämähäkkeineen muovipussiin.

Miehen äiti jakoi kuvia hämähäkistä Facebookissa muistutksena tarkistaa kasvikset huolellisesti ennen käyttöä. Broccoli-nimen saaneen hämähäkin tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu, sillä se on löytänyt uuden kodin Life With Elliott and Friends -eläinkodin kautta.

Mustalesken purema on noin 15 kertaa voimakkaampi kuin kalkkarokäärmeen vastaava. Se johtaa nykyään harvemmin kuolemantapauksiin, mutta saattaa aiheuttaa voimakasta kipua, hengitysvaikeuksia ja huonovointisuutta.

 

So little Broccoli has spun her Web and is getting down to the business of eating she has been very hungry, She also just had an interview with channel 11 , They will be showing her story on channel 36 at 10 o'clock and on channel 11 at 11, Also her adoption has been approved so congratulations to Broccoli on her new home. 😍🤗🤩 She will be going to live with a young lady who recently lost her female black widow. 😊

Publiée par Life with Elliott and friends sur Vendredi 15 juin 2018

Black widow spider found in grocery store broccoli

EEK! 🕷️ It wasn't just any spider an Ohio man found in the broccoli he bought from a store, it was a black widow! Instead of killing it, a sanctuary took in the spider and named it "Broccoli," and it's since been adopted! 😂🕷 STORY: https://bit.ly/2lkOBM8

Publiée par FOX 5 Atlanta sur Mardi 19 juin 2018

https://twitter.com/cleveland19news/status/1009425659989495808/