Ariana Grande esitteli kihlasormustaan – valtava 93 000 dollarin timantti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande ja koomikko Pete Davidson ovat seurustelleet julkisesti vasta muutamien viikkojen ajan. Pariskunta löysi toisensa heti kun Ariana Grande ja räppäri Mac Miller ilmoittivat erostaan. Nyt tuore pari on mennyt jo kihloihin.

Ariana Grande ja Pete Davidson ilmoittivat kihloistaan avoimesti Robert Pattinsonin järjestämissä juhlissa viime viikolla. Nyt naisen vasemman käden nimettömässä on nähty todella huomiota herättävä timanttisormus, joka on People-sivuston mukaan kihlasormus.

Ariana Granden sormessa on jo muutaman päivän ajan kimallellut jättikokoinen kolmen karaatin timanttisormus. Sormuksen hinta on arviolta noin 93.000 dollaria, ja se viekin suuren kokonsa vuoksi tilaa naisen kädestä lähes koko nimettömän sormen leveyden verran.

super big and mature looking

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on