Seksikkäin futistuomari vaihtoi leiriä? Rinnat verhottiin uuden maan lipulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi, koska hän pätevöityi Yhdysvalloissa jalkapallotuomariksi. Viime aikoina Claudia on keskittynyt jalkapallon sijaan pääasiassa vartalonsa esittelemiseen uimarannoilla.

Viime aikoina Claudia on juhlistanut MM-kisojen käynnistymistä näyttävästi poseeraamalla niukoissa bikineissä hiekalla kiemurrellen. Hän on yleensä kannattanut näyttävästi kotimaataan Italiaa, mutta nyt maa on vaihtunut Italian pudottua koko kisoista. Claudia poseerasi nimittäin Englannin lipulla koristellussa uimapuvussa muuten tuttuun tapaansa viettelevästi rannalla poseeraten.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Hän on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.

Splash
Splash
Splash
Splash