Kakadu ryhtyi haukkumaan – koiralla menivät pasmat sekaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jotkut lemmikkilinnut osaavat olla todella äänekkäitä ja oppivat toistamaan ihmisiltä kuulemiaan sanoja, lauseita ja vaikkapa laulumelodioita. Nyt videolla nähdään eräs kakadu, joka on oppinut haukkumaan kuin koira.

Tuoreella YouTube-videolla nähdään valkoinen kakadu, jonka imitointitaidot ovat täysin omaa luokkaansa. Kakadu on nähtävästi oppinut kommunikoimaan koirien kanssa ja vieläpä koirien omalla kielellä. Ihmiset ovat seuranneet vierestä tilannetta, jossa kakadu haukkuu pikkukoiralle.

Videolla nähdään miten New Yorkissa asusteleva kakadu istuskelee puiston penkillä ja seuraa lähestyvää koiraa. Koiran ja ihmisten yllätykseksi kakadu alkaa yllättäin haukkumaan kuin pikkukoira, mikä saa ihmiset huvittumaan ja koiran menemään hämilleen.