Pariskunnalla hämmentävä fetissi – hedelmiä vaimon vaginassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Redditiin on julkaistu muutama vuosi sitten keskustelu, jossa paljastetaan erään pariskunnan erikoinen fetissi. Keskustelu on noussut viime päivinä viraaliksi, koska aihe hakee vertaistaan. Pariskunta kertoo oudon tavan hedelmien ja vihannesten säilyttämiseen.

Eräs nainen paljastaa Redditissä harjoittaneensa miehensä kanssa tapaa, jossa nainen säilyttää hedelmiä tai vihanneksia vaginassaan päivän ajan. Hänen miehensä syö ruoat illalla.

Fetissistä on tullut heille parisuhteen laatua ja kipinöintiä lisännyt tapa, mutta nainen on huolissaan sen terveellisyydestä. Nainen kysyy, voiko hänen miehensä tai hän itse sairastua vaginassa säilytettyjen omenoiden, päärynöiden tai porkkanoiden takia.

Nainen kertoo tunkevansa vaginaan ainoastaan luomutuotteita, jotka on pesty hyvin. Todellisuudessa naisen emätin on hyvin herkkä bakteeritasapainoltaan, ja kaikki sinne kuulumattomat esineet ja asiat voivat järkyttää bakteeristoa ja aiheuttaa tulehduksen. Kumppanuksia suositellaan keksimään uusi sukupuolielämää kiihottava harrastus.

[Fetish] My husband in recent months has had me keep different things in my vagina for a whole day, so that he could eat it at night. What should I make of this fetish? from sex