Pikaruokalan työntekijät myivät huumeita aterioiden yhteydessä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Georgian osavaltiossa, noin 65 kilometrin päästä Atlantan kaupungista sijaitsevassa Cantonin Wendy’s -ravintolassa on harjoitettu järjestelmällistä huumeiden välitysbisnestä. Neljä pikaruokalan työntekijää on myynyt huumeita asiakkaille ravintolan tiskin takaa.

Huumausainerikoksiin erikoistuneet tutkijat ovat saaneet selville, että Wendy’s -ravintolan johtaja, kokki ja kaksi työntekijää ovat pyörittäneet metamfetamiinibisnestä ravintolatoiminnan ohella. Ravintolahenkilökunta oli myynyt huumeita asiakkaille sekä ravintolan parkkipaikalla että pikaruokalan sisällä.

Poliisi pidätti ravintolan johtajan, 32-vuotiaan Kristal Hoganin ja 27-vuotiaan kokin, Zachary Donleyn. Lisäksi telkien taakse joutuivat 26-vuotias Jeffery Justus ja 36-vuotias Amanda McCartney. Ravintola suljettiin ratsian ajaksi, mutta avattiin jälleen sijaistyöntekijöiden voimin asiakkaiden käyttöön, The Smoking Gun uutisoi.

https://goo.gl/maps/R5RyDPK5Ydk

Poliisi