Salaliittoteoreetikko väittää: ”Kolmas maailmansota syttyy pian!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Maailmanloppua useamman kerran aiemmin ennustanut numerologi David Meade väittää, että suuret sotilaalliset yhteenotot ovat väistämättömiä. Hänen mukaansa astrologiset merkit todistavat kolmannen maailmansodan alkamisen. Meaden mukaan suurin konflikti käynnistyy Lähi-idästä.

– Viimeisin analyysini on koostettu raamatun koodeista ja matemaattisten aikajanojen puretuista komplekseista, kristitty salaliittoteoreetikko David Meade kertoo The Sun -lehdelle.

Hän lisää, että todennäköisyys kolmannelle maailmansodalle on nyt astronomisen korkea. Sota tulee seurauksineen olemaan hänen mukaansa katastrofaalinen. Hän ennusti viimeksi maailmanlopun koittavan tänä vuonna huhtikuun loppupuolella. Sitä ennen hän ennusti ydinsodan alkamisajankohdaksi viime vuoden lokakuuta.