Iltapuku paljasti rintaliivit – onko tässä kesän kuuma trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Chris Brown seurusteli aikoinaan mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa, ja suhteen päätyttyä Brown raivostui Tranin löydettyä itselleen uuden miesystävän. Sittemmin kohu suhteen ympärillä on laantunut, mutta Karrueche jäi julkisuuteen. Nyt hän on edustanut julkkisjuhlissa Yhdysvalloissa.

Karrueche Tran poseerasi Kalifornian Santa Monicassa järjestetyssä 2018 NBA Awards -tilaisuudessa, jonka punaiselle matolle hän asteli tyylikkäässä iltapuvussa, jonka silmiinpistävin elementti oli paljaat rintaliivit. Aika näyttää tuleeko rintaliivien esittelystä suurempikin trendi esimerkiksi tänä kesänä.

Karrueche Tran kiinnitettiin aiemmin tänä vuonna ensimmäiseen elokuvarooliinsa Dinner with the Stankershets -komediaelokuvaan. Elokuvan naispääosaa esittävä Tran joutui heti ensitöikseen tekemään elokuvaan sänkykohtauksen. Elokuvassa nähdään myös Chantel Jeffries. Kevään 2018 Karrueche on kuvannut Claws-televisiosarjaa TNT-kanavalle.

Splash
Splash
Splash
Splash