Maailman rumin koira 2018 valittiin – voittaja on englanninbulldoggi Zsa Zsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kauneus piilee usein katsojan silmässä – myös lemmikkien tapauksessa. Kaliforniassa on kuitenkin järjestetty kilpailu koirille, joiden ulkonäköä edes niiden oma äiti ei voisi hehkuttaa.

Tämänvuotisen World’s Ungliest Dog, eli maailman rumin koira -kilpailun voitti yhdeksänvuotias englanninbulldog Zsa Zsa. Huomiota herätti erityisesti Zsa Zsan hämmästyttävän pitkä kieli ja taipumus kuolata runsaasti.

– Heti kun näimme Zsa Zsa:n kauniit kasvot, tiesimme antavamme sille ikuisen kodin. Olemme niin innoissamme sen puolesta, koiramme todella ansaitsee tämän, eläimen omistajat kuvailivat kilpailun verkkosivujen mukaan.

Maailman rumin koira valitaan vuosittain Kalifornian Petalumassa. Kilpailu on järjestetty jo vuodesta 2000 lähtien.