Tässä vasta selitys! Rattijuoppo syytti autonsa heittelehtimisestä koiraansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poliisit pysäyttivät Nissan-merkkistä henkilöautoa Floridassa kuljettaneen miehen, koska hänen ajoneuvonsa oli aiheuttanut vaaratilanteita valtatiellä. Ratin takana istui kovassa päihtymystilassa ollut 56-vuotias Scott Garrett.

Vahvasti alkoholilta tuoksunut ja sammaltavalla tyylillä puhunut Garrett pantiin suorittamaan amerikkalaispoliisien käyttämää kenttätestiä. Mies epäonnistui tasapainoa testaavassa suorituksessa useaan eri otteeseen. Miehen apukuljettajan penkiltä löydettiin avattu Sailor Jerry Spiced Rum -pullo.

Punaisilla silmillä varustettu rattijuoppo keksi yhtäkkiä puolustuksen. Hän väitti koiransa ajaneen autoa. Lemmikkieläin ei ollut mukana. The Smoking Gunin mukaan Garrett puhalsi alkometriin yli kolme kertaa sallitun rajan ylittävän lukeman.

Poliisi