Aaron Carter pysynyt kuivilla – haluaa nyt oman lapsen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Aaron Carter meni viime vuonna vieroitushoitoon. Samalla mies aloitti elämäntaparemontin, johon kuului kaapista ulos tuleminen ja entisen parisuhteen lopettaminen. Nyt selväpäisyydestä nauttiva laulajatähti haaveilee perheenlisäyksestä.

Aaron Carter on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän kehuu elämänsä olevan järjestyksessä. Hän sanoo myös, että ymmärtää rankan taustansa vuoksi elämää ja rakkautta. Lopuksi bi-seksuaaliksi tunnustautunut mies paljastaa haluavansa tulla isäksi.

Aiemmin riutuneena ja rähjäisenä lehtien sivuille ikuistettu Aaron Carter on panostanut omaan terveyteensä ja hyvinvointiin viime syksystä saakka. Viime joulukuussa 30 vuotta täyttänyt laulaja julkaisi ensimmäisen albuminsa kymmenenvuotiaana. Hän valloitti esiintymislavoja Backstreet Boys -yhtyeessä olleen isoveljensä Nick Carterin vanavedessä.