Peitto valmistettu menkkaseksiin – imee nesteet sisäänsä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin markkinoille tulleesta alusvaatemallistosta, joka on tarkoitettu kuukaustisten ajaksi naisille. Thinx-housut imevät kuukautisverta olematta vaippamaisia. Nyt sama yritys valmistaa peittoja.

Thinx hehkuttaa kuukautisten aikana suoritetun seksin olevan hyväksyttävää ja jopa suositeltavaa. Menkkaseksin tueksi on nyt valmistettu Period Sex Blanket -niminen peitto, jonka kerrotaan imevän kuukautisverta sisäänsä terveyssiteen tavoin. Peitto ei tahri ja se on valmistajiensa mukaan helppo puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen.

Neljällä kangaskerroksella varustettu peitto on toiselta puolelta puuvillan ja elastaanin sekoitusta, toinen puoli on pehmeää satiinia. Peitto tulee huuhdella jokaisen käyttökerran jälkeen. Peitto maksaa 323 euroa. Tavallisesti sänky peitetään esimerkiksi pyyhkeillä kuukautisten aikana harrastettavan seksin ajaksi.