Mel B julisti: Spice Girlsin paluukiertue tapahtuu!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spice Girls -tyttöbändin paluusta on huhuttu jo vuosikausien ajan. Paluukiertueen piti olla jo varmaa tänä vuonna, kunnes Victoria Beckham kiisti uutiset.

Nyt Mel B on kuitenkin jälleen kertonut Spice Girlsin palaavan yhteen lähitulevaisuudessa. Tähti paljasti Today-ohjelman haastattelussa uskovansa vahvasti, että paluukiertue tulee tapahtumaan Victoria Beckhamin puheista huolimatta.

– Beckham on aina väittämässä toisin. Lopeta se! Me tulemme kyllä lähtemään kiertueelle, Mel B kertoi.

– Tulemme ehdottomasti esiintymään yhdessä, se on varmaa, tähti jatkoi.

Spice Girls -yhtyeen huhuttiin myös esiintyvän keväällä prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä. Kyseiset huhut osoittautuivat kuitenkin perättömiksi, eikä kaikkia tyttöbändin jäseniä nähty edes vieraina häissä.