Mies juoksi kiitoradalla pelkissä kalsareissa – hyppäsi matkustajakoneen siivelle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson on maailman vilkkain lentoasema. Nyt eräs 19-vuotias amerikkalaismies on onnistunut hyppäämään aidan yli Atlantan lentokentän kiitoradalle ja sen jälkeen Delta Airlinesin matkustajakoneen siivelle.

Miamista Atlantaan saapuneen lentokoneen matkustajat seurasivat kauhistuneina, kun pelkästään alushousuihin pukeutunut Jhyrin Jones juoksi kiitoradalla ottaen matkustajakoneen kiinni. Mies hyppäsi lentokoneen siivelle ja yritti repiä hätäuloskäynnin ovea auki. Lentokentän työntekijä pyysi viranomaisia hakemaan miehen pois.

Reutersin mukaan lentokentän viuhahtaja ja vaaratilanteen aiheuttaja joutui vankilaan 18.000 dollarin suuruista takuusummaa vastaan. Miehen tempaus lietsoi paniikkia matkustajissa. Lentokoneessa ollut Tim James kertoo, että Jones sai hätäuloskäyntioven auki, mutta matkustajat ja lentohenkilökunta taistelivat vastaan ja pitivät oven kiinni.