Vaaratilanne IKEAssa – lapsi löysi käsiaseen ja painoi liipasinta

Ohhoh! · Tim Isokivi

IKEA-myymälässä todistettiin tällä viikolla vaarallista välikohtausta. Esillä olleen sohvan tyynyjen väliin päätynyt ase laukesi sen löytäneen lapsen toimesta.

Tapaus sattui Yhdysvaltojen Indianan pääkaupungissa, Indianapolisissa sijaitsevassa Ikean liikkeessä. Kaupassa vieraillut mies oli istunut sohvalle, eikä huomanut housuissaan olleen käsiaseen tippuneen sohvatyynyjen väliin.

Myöhemmin sohvalle istui joukko lapsia. Yksi heistä löysi käsiaseen ja painoi liipasinta, laukaisten sen keskellä myymälää. Ammus ei osunut ihmisiin, eikä kukaan loukkaantunut tilanteessa.

Aseen omistajalla oli aseenkantolupa. Häntä kohtaan tulla todennäköisesti nostamaan syytteitä, vaikka aseiden tuominen Ikean liikkeisiin on kiellettyä. CNN-uutissivuston mukaan huonekaluketju on pahoitellut tapausta lapsen vanhemmille.