Mikä povi! Kohukaunottaren etumus vain häivähdys vilautuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Blac Chyna on jälleen sinkku. Hän seurusteli muutaman kuukauden ajan 18-vuotiaan räppäri YBN Almighty Jayn kanssa. Nuori mies ehti jopa välissä kosimaan kurvikasta seurapiirijulkkista. Nyt Blac Chyna on kuitenkin jatkanut julkista uraansa erostaan huolimatta – tai juuri sen takia.

Nyt neitokainen kuvattiin saapumassa Los Angelesissa järjestettyyn 2018 BET Awards -gaalailtaan näyttävässä asussa, joka peitti hänen povensa vain häivähdyksellä.

Kahden lapsen äiti ja Rob Kardashianin ex-kihlattu Blac Chyna on siis sinkkumarkkinoilla. YBN Almighty Jay kertoi pariskunnan erosta Instagramissa. Räppäri kirjoitti sittemmin jo poistamaansa päivitykseen, että hän ei enää seurustele Blac Chynan kanssa ja lisäsi toiseen tarinaan särkynyt sydän -emojin. Nuoren räppärin oikea nimi on Jay Bradley.

Splash
Splash
Splash
Splash