Kanye West haluaa tehdä 52 levyä 52 viikossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanye West on ollut viime aikoina otsikoissa paitsi tuoreen Ye-levynsä, myös ulkomusiikillisten tekijöiden vuoksi. Tähti herätti taannoin kohua esimerkiksi orjuuteen liittyvien kyseenalaisten kommenttiensa ansiosta.

Nyt Westin on paljastettu avautuneen suuruudenhullulta kuullostavista suunnitelmistaan. Tähden kanssa aikaa viettänyt New York Times -lehden toimittaja Jon Caramanica paljasti Popcast-podcastissa Westin haluavan tehdä levyn viikossa vuoden ajan.

– Kanye haluaa hankkia kodin Wyomingista ja viettää enemmän aikaa siellä. Hän kertoi yhdessä välissä haluavansa tehdä 52 levyä 52 viikossa, mitä ikinä se tarkoittaakaan, Caramanica kertoi.

Räppäri paljasti taannoin saaneensa 39-vuotiaana diagnoosin kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. West kuitenkin kuvaili vaivaa hänen supervoimakseen, sillä hän on sen ansiosta luovempi.