Kesän hittiuikkarit täynnä kavereiden kasvokuvia – käyttäisitkö tällaisia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heinäkuun kesähelteet lähestyvät parhaillaan myös Suomea, joten kesän uimapukutrendit paljastuvat tuota pikaa. Uimapukujen ja bikinien alalla ei ole vuosiin tapahtunut mitään kovin mullistavaa, mutta esimerkiksi uusia kuoseja riittää kyllä joka lähtöön. Nyt eräs niistä voi muodostua hitiksi.

Uutuusuimapuku on nimittäin kyllästetty täyteen kaverin kasvokuvia. Halutessaan ostaja voi toki käyttää myös omaa valokuvaansa. Yhdessä tuotteessa voi käyttää peräti viittä valokuvaa, joten kaveripiiri saa teetettyä uimapuvun, jossa koko viisikko on kasvoillaan esillä.

Varmaa on, että samanlaisia uimapukuja ei tule vastaan missään päin maailmalla. Näitä erikoisia räätälöityjä uimapukuja myy Etsy-verkkokaupassa nimimerkki Guestbookery. Yhden uimapuvun hinta on noin 40 euroa plus toimituskulut. Kokoja on tarjolla välillä XS-3XL.