Marika Fingerroos bikineissä heinähommissa: ”Voi vähän kutista…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvun kotimainen kohujulkkis Marika Fingerroos on viettänyt jo vuosia poissa julkisuuden valokeilasta. Marika ja Martina Aitolehti olivat aikoinaan maan tunnetuimmat salarakkaat, jotka myös levyttivät yhdessä albumillisen musiikkia. Viime aikoina Marika ei ole juuri paistatellut lehtien palstoilla, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan ja videoitaan.

Nyt hänet nähdään kesähelteillä lekottelun sijaan heinätöissä. Hevoset tarvitsevat syötävää keliin katsomatta, joten Marika joutui juhannuksena töihin jopa bikineissä. Hän julkaisi Instagramissa videon, jossa povitar nähdään täydessä työn touhussa.

– Kelit ei ole ihan tätä, kuten täs pari viikkoa sit, mut tää fiilis sopii mun jussiin, Marina Fingerroos kertoi.

– Voi vähän kutista, eräs kommentoinut totesi.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Tämän duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti. Sittemmin duon musiikkiura tyssäsi jäsenten välirikkoon. Duo antoi tuolloin viimeisen yhteishaastattelunsa Staralle. Viime aikoina Fingerroos on keskittynyt kohujulkisuuden sijaan perhe-elämään.

Have nice monday😘 #mondayselfie

A post shared by Marika Tupila (@marika_fingerroos) on

Pakollinen vessa selfie 🤣

A post shared by Marika Tupila (@marika_fingerroos) on