Christina Aguilera esiintyi valeasussa metroasemalla – ohikulkijat pääsivät yllätyskeikalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Christina Aguilera on tehnyt niin mittavan uran musiikin parissa, että tähti tunnistetaan missä tahansa hän vain liikkuukin. Tällä kerralla naisella oli kuitenkin yllään niin onnistunut valeasu, että hän sai astella metroasemalle ilman mitään häiriötä.

Christina Aguilera ja televisiojuontaja Jimmy Fallon pukivat ylleen melko peittävät valeasut, jotka yllään he astelivat New Yorkin metroasemalle esiintymään katusoittajien roolissa. Katumuusikot aloittivat Aretha Franklinin Think-kappaleella, jonka ensimmäiset lauletut nuotit saivat ihmiset jo pysähtymään.

Ihmiset näyttivät tunnistavan naisen lauluäänen melko nopeasti, koska katusoittajat alkoivat keräämään ihmisiä ympärilleen tavallista enemmän. Christina Aguileran suuri hattu ja aurinkolasit peittivät hänen kasvonsa lähes kokonaan, mutta hänen tunnistettava lauluäänensä kävi kuuntelijoille selväksi viimeistään siinä kohtaa kun nainen riisui valeasun kasvoiltaan.