Valtava penis ilmestyi kartalle – sukuelin näkyy avaruuteen!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australiassa sijaitsevan Geelongin alueella on tehty jäynää Googlen satelliittikameroiden avulla. Kuivuneen Betoota Lake -järven pohjaan on piirretty jättikokoinen peniksen kuva, joka näkyy nyt karttapalvelun kautta koko maailmalle.

Paikallislehti Geelong Advertiserin mukaan alueen asukkaat ovat tienneet peniskuvan olemassaolosta pitkään, vaikka tieto siitä levisi mediassa vasta viime päivinä. Kuva on tägätty Google Mapsin karttaan nimellä Aussie Weiner. Peniskuva sijaitsee Victorian alueella, Science Alert uutisoi.

Kyseessä ei ole ensimmäinen Google Mapsiin päätynyt sukupuolielimen kuva. Olemme myös uutisoineet muista maahan ilmestyneistä kuvista, jotka näkyvät ainoastaan ilmasta käsin. Maailmalla on myös rakennuksia, joiden muoto muistuttaa enemmän sukupuolielintä kuin tavallista taloa.