Ihmis-Ken ei luovu korsetistaan – käyttää sitä jopa urheillessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muovinukkea muistuttava Rodrigo Alves on turvautunut plastiikkakirurgiaan yli 60 kertaa ulkonäköään muokatessaan. Nyt mies on kokeillut perinteisempiä tapoja Espanjan Marbellassa lomaillessaan.

Ihmis-Keninä tunnetuksi tullut 34-vuotias Rodrigo Alves on käynyt yli 60 kertaa kauneusleikkauksessa. Nyt mies on päättänyt parantaa hyvinvointiaan ketogeenisen ruokavalion ja liikunnan avulla. Hän on urheillut Etelä-Euroopan espanjalaismaisemissa tiukkaan ja kehoa muokkaavaan korsettiin pukeutuen.

Mies poistatti aiemmin neljä kylkiluutaan saadakseen vyötärönsä kapeammaksi. Tällöin hän sanoi, että haluaa vyötärönsä olevan ympärysmitaltaan 50 senttimetriä. Hän on käynyt korsetissaan muun muassa lenkkeilemässä ja rullaluistelemassa.