Jesse Pynnönen söi Hesburgerin menun kaikki hampurilaiset – 11 hampurilaista 16 minuutissa

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kilpasyömistä harrastava Jesse Pynnönen on ottanut jo monia erilaisia ruokahaasteita vastaan. Viimeksi kerroimme miten mies yritti syödä maailman suurinta, eli 4,5-kiloista, Tobleronea. Tällä kerralla mies syö kuvaamallaan videolla Hesburgerin hampurilaisia.

Jesse Pynnönen on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa hän syö kaikki 11 Hesburger-ravintolan ruokalistalta löytyvää hampurilaista. Hampurilaisissa oli yhteensä 6.400 kilokaloria eli haaste ei ole suurimmasta päästä muihin miehen toteuttamiin ruokahaasteisiin verrattuna.

Pynnösen mukaan 11 hampurilaisen syöminen haasteena oli melko helppo toteuttaa, minkä vuoksi hän ottikin tavoitteekseen suoriutua tehtävästä mahdollisimman lyhyessä ajassa. Lopulta mies sai kaiken syötyä 16 minuutissa ja 29 sekunnissa, minkä aikana Pynnösellä oli myös välillä aikaa jutellakin kameralle kesken haasteen.