Vihdoinkin! Lokerollinen toilettilaukku helpottaa pakkaamista

Matkailu · Terhi Piiroinen

Meikkipussit ja toilettilaukut ovat yleensä pakollisia, mutta epäkäytännöllisiä matkoilla. Tuotteita on vaikea pitää järjestyksessä ilman kunnollista lokero- tai taskusysteemiä. Nyt esittelyyn nousee vedenkestävä kosmettiikkalaukku.

Amazon-verkkokaupassa on myynnissä Travel Makeup Train Case -toilettilaukku, joka on jokaisen meikkejä ja kosmetiikkaa haalivien naisten pakkohankinta. Laukussa on lokeroita eri tuotteille, jotta se pysyy paremmin järjestyksessä. Lisäksi siveltimet säilyvät omissa kannessa olevissa taskuissaan.

Meikkejä ja purnukoita voi säilyttää toilettilaukussa vielä hotellihuoneessakin, koska se toimii tavallisen lokerikon tavoin. Tuote on saanut 400 arvostelua, joiden keskiarvo on 4,5 tähteä. Laukku on kooltaan 26 x 9 x 23 senttimetriä.

Amazon