Sabina Särkkä huippuseksikkäänä lomakuvissaan – nauttii Ibizan auringosta

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useissa realityohjelmissa mukana ollut julkkiskaunotar Sabina Särkkä lukeutuu misseihin, jotka ovat myös vahvasti läsnä sosiaalisessa mediassa ja julkaisevat paljon kuvia Instagramissa. Särkkä on tällä hetkellä lomailemassa yhdessä kihlattunsa Ossi Kivimäen kanssa Espanjassa Ibizalla.

Sabina Särkkä on viettänyt viime päivinä aikaa Ibizalla upeissa maisemissa miehensä kanssa. Nainen on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan näyttäviä lomakuvia, joissa neitokainen esittelee upeaa bikinivartaloaan valkoisissa bikineissä.

Särkän julkaisemissa bikinikuvissa nähdään myös Ossi Kivimäki, jonka kanssa nainen viettää aurinkoista päivää romanttisesti merillä. Sabina Särkkä tullaan näkemään Fort Boyard Suomi -televisiosarjan uudella tuotantokaudella, joka alkaa MTV3-kanavalla 25. elokuuta.

My favorite travel buddy ❤️

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

Love the @hallaxhalla bikinis and their brand ideology 👙🌍

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

🌴🌵🌱

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

Linnan neitona 🏰

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

Ibiza vibes ☀️

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on