Teini raivostui tyttöystävälle – yritti ajaa autolla yli supermarketissa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Teksasissa sijaitsevan Walmart-kauppakeskuksen valvontakamerat ovat kuvanneet, kuinka 19-vuotias Caleb Wilson ajoi supermarketiin avolava-autollaan. Miehen tarkoituksena oli ajaa tyttöystävänsä yli.

Wilson ja hänen 18-vuotias tyttöystävänsä olivat käyneet Walmartissa ostoksilla hieman puolen yön jälkeen. Pariskunnalle oli tullut riitaa ja tyttöystävä meni takaisin kauppaan turvaan raivostunutta Wilsonia. Kun kaksi naista meni myöhemmin tarkastamaan kaupan ulkopuolelle, oliko Wilson jo poistunut parkkipaikalta, kiihdytti nuori mies ajoneuvoaan naisia kohti.

Naiset sekä kaupassa ollut tyttöystävä ehtivät väistää avolava-autoa. Cleveland.comin mukaan Wilson oli aiheuttanut kaupassa puolen miljoonan dollarin suuruiset vahingot. Poliisit näkivät, kun Wilson poistui autoineen supemarketista. Hän on syytettynä tappavalla aseella suoritetusta pahoinpitelystä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.