Viimeistele ulkonäkösi huivilla – sido poninhäntään roikkumaan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Asusteita käyttämällä saa mutettua tutusta ja tylsästä asusta hieman mielenkiintoisemman. Avuksi voi ottaa korujen ja käsilaukkujen lisäksi huiveja, joiden käyttötarkoitusta varioimalla voi saavuttaa hauskoja yksityiskohtia ulkonäköön.

Popsugar vinkkaa, että nyt kannattaa panna huivi poninhäntään roikkumaan. Näyttävät hiuslenkit ja donitsit ovat tulleet takaisin muotiin, mutta samanlaista muhkeutta voi saada myös huivin avulla. Huivi pannaan roikkumaan poninhännän tyveen.

Toki huivia voi käyttää myös leteissä tai perinteisesti pään ympärille sidottuna pannan tapaan. Huvin voi sitoa yhdellä solmulla tai kierittää kokonaan hiusten ympärille. Australialainen tyylivaikuttaja Rochelle Smith näyttää mallia.

Just waiting until I can live in this @saboskirt playsuit again ☀️ #160daysuntilsummer

A post shared by Rochelle Smith (@justanothermannequin) on

The @saboskirt bridesmaid collection 🤤

A post shared by Rochelle Smith (@justanothermannequin) on

🍯 🍯 🍯 @saboskirt

A post shared by Rochelle Smith (@justanothermannequin) on