Rosa-Maria Ryytin näyttävä rantakuva somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti on upea missikaunotar, joka nousi suurimpaan suosioonsa vasta varsinaisen missivuoden jälkeen. Hän poseeraa usein upeissa kuvissa myös sosiaalisessa mediassa, jossa hänellä on jo selvästi yli 32.000 seuraajaa.

Tuoreimmissa kuvissaan Rosa-Maria nähdään rannalla, jossa hän poseeraa kameralle esimerkiksi valkoisessa uimapuvussa pakarat juuri ja juuri vedenpinnan yläpuolella.

🍓

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on

Be savage, not average.

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on

Taannoin Rosa-Maria Ryyti julkaisi itsestään Instagramissa myös kuvan, jossa missikaunotar poseerasi vaaleanpunaisessa uimapuvussa. Kuvansa yhteydessä hän onnitteli itseään syntymäpäivänsä johdosta ja vitsaili olevansa 24-vuotias plus pakkaus- ja postikulut.