Blac Chyna pokasi uuden teinipojan – nyt vuorossa nyrkkeilijä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Blac Chyna on niittänyt mainetta puumana Rob Kardashianista eroamisen jälkeen. Kolmekymppinen nainen seurustelee nykyisin 19-vuotiaan nyrkkeilijä Devin Haneyn kanssa. Hän erosi edellisestä teini-ihastuksestaan vain viikko sitten.

Nuori nyrkkeilijälupaus nimeltään Devin Haney on ottanut Instagramissa yhteyttä Blac Chynaan. TMZ paljastaa, että Haney aloitti Chynan seuraamisen pari-kolme kuukautta sitten. Mies löysi naisen profiilin heidän yhteisen lakimiehensä kautta.

Blac Chyna seurusteli ennen nyrkkeilijää muutaman kuukauden ajan 18-vuotiaan räppäri YBN Almighty Jayn kanssa. Nuori mies ehti jopa välissä kosimaan kurvikasta seurapiirijulkkista. YBN Almighty Jay kertoi äskettäin pariskunnan erosta Instagramin tarinoissa.