Demi Lovato rannalla ilman meikkiä – bikinipeppu vei huomion!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Demi Lovato on hehkuttanut useita vuosia kestänyttä raittiuttaan, jonka aikana hän on päästänyt irti kaikista huumeista ja alkoholista. Hetki sitten laulaja kuitenkin ratkesi käyttämään päihteitä kuuden vuoden raittiusjakson jälkeen, mitä hän on myöhemmin pyytänyt anteeksi.

Nyt 25-vuotias Demi Lovato on jälleen palannut terveellisten elämäntapojen pariin. Nainen julkaisi itsestään hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa kaunotar nähdään raikkaana ja luonnonkauniina rannalla nauttimassa auringosta ja lämpimästä päivästä.

Kuvassa Demi Lovato poseeraa itsevarmasti ilman meikkiä niin, että myös hänen tyttömäiset pisamansa ovat kauniisti esillä. Lovato julkaisi itsestään Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivän kunniaksi myös kuvan, jossa hän poseeraa näyttävässä uima-asussa ja esittelee pyöreitä pakaroitaan kameralle.

Frecklesss

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Happy 4th!! 😉🇺🇸❤️💙

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on