Khloe Kardashian äitiydestä: ”En aina edes muista mikä päivä on”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-ohjelmasta julkisuuteen noussut Khloe Kardashian sai esikoisensa Truen kaksi kuukautta sitten. Tällä hetkellä nainen valmistautuu muuttoon, koska hän on muuttamassa kesäksi koripalloilijamiehensä Tristan Thompsonin kanssa Los Angelesiin asumaan.

Khloe Kardashian on nauttinut äitiydestä täysillä ja kertonut pitävänsä sen jokaista mukanaan tuomaa osa-aluetta kauniina asiana. Kardashianin elämä on kuitenkin hieman muuttunut vauvan tulon myötä ja tuore äiti myöntääkin joutuneensa tekemään erilaisia myönnytyksiä tyttärensä vuoksi.

Khloe Kardashian on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut toisinaan unohtavansa mikä päivä on, minkä lisäksi hän ei aina ehdi käymään suihkussa. Nämä ovat naisen mukaan kuitenkin vain pieni hinta siitä, että hän saa olla niin ihanan tyttären äiti.