Tätä mäyräkoiraa ei pidättele mikään – ei edes korkea metalliaita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty useita huvittavia esimerkkejä siitä miten ovelia kissat ja koirat ovat halutessaan jotakin. Etenkin moni koira on osoittanut olevansa omistajien poissa ollessa oikea pakenemisen mestari. Nyt videolle on saatu taltioitua eräs todella taidokas pako.

Unilad-sivusto on julkaissut Facebook-sivuillaan Jessica Scottin lähettämän videon, jossa nähdään hänen mäyräkoiransa taitava pako aitauksesta. Jessica oli ihmetellyt miten koira oli onnistunut pakenemaan aitauksestaan aina sillä välin kun hän oli töissä. Videolta totuus kuitenkin paljastui.

Videolla nähdään miten näppärästi rohkea mäyräkoira kiipeää aitaa ylös päin. Metallinen aita on noin puolitoistametriä korkea, mutta se ei onnistu kuitenkaan pidättelemään pientä koiraa. Kun koira on kiivennyt aidan päälle se loikkaa maahan tasajalkaa todella vaivattoman näköisesti.

Dachsund Escapes His Enclosure

'We couldn’t figure out how our dachshund kept escaping his enclosure while we were at work' 😂👏

Publiée par UNILAD sur Lundi 4 juin 2018