Mies huijasi lokkeja – jätti herkkupaloja autonsa kojelaudalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesäisin torielämä vilkastuu, mikä tuo mukanaan monissa paikoissa myös erilaisia lieveilmiöitä. Yksi lieveilmiö varsinkin satamien tuntumassa sijaitsevien torien kohdalla ovat lokit, jotka parveilevat ihmisten lähettyvillä odottamassa, että ihmiset jättävät jälkeensä jotakin syötävää.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa mies viihdyttää itseään autossa lokkien kustannuksella. Mies on asettanut kaksi sipsiä kojelaudalle ja kuvaa videolle lokkeja, jotka yrittävät vuorotellen saada sipsejä tuulilasin läpi.

Lokkeja ei yleensä saa toreilla syöttää juuri siitä syystä, että ne oppivat nopeasti siihen, että ihmisiltä voi tulla hakemaan ruokaa. Tällä kerralla mies päätti kuitenkin pienen härnäämisen päätteeksi heittää sipsit auton ikkunasta ulos lokkien syötäväksi.

Seagulls Try And Eat Crisps On Dashboard

How to create your own entertainment when you're waiting in the car for someone… 😂😂

Publiée par UNILAD sur Lundi 18 juin 2018

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.