Koira istui autossa turvaistuimessa – ei suostunut siirtymään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ja kissat osaavat olla hyvin mukavuudenhaluisia lemmikkejä, jotka yleensä löytävätkin talosta aina ne parhaat paikat löhöilemiseen. Tällä kerralla bokserirotuinen koira oli ottanut mukavan asennon lapsen turvaistuimesta.

Huvittavalla YouTubeen ladatulla videolla nähdään Nacho-niminen bokseri, joka on löytänyt autosta kaikista mukavimman paikan itselleen. Nacho on ottanut autossa hyvän asennon turvaistuimesta eikä näytä haluavan siirtyä siitä omalle paikalleen.

Koiran omistaja Jillian Harris yrittää suostutella koiraa liikkumaan, mutta se katsoo vain surkean näköisenä omistajaansa silmiin ja ilmoittaa ilmeellään, että jää niille sijoilleen. Koira on hauska näky istuessaan takapuolensa päällä istuimessa kuin lapsi, joka on kasvanut jo liian isoksi istuakseen turvaistuimessa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.