Muistatko teiniäidin pullukan aviomiehen? Huima kuntokuuri tuottanut tulosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan esittämä Teen Mom OG -realitysarja on seurannut pian kymmenen vuoden ajan neljän naisen elämää teiniäiteinä. Yksi naisista on Catelynn Baltierraa, joka on kärsinyt viime vuosina rankoista mielenterveysongelmista.

Catelynn Baltierran aviomies Tyler Baltierra päätti vuoden alussa karsitavansa vuosien aikana kertyneet liikakilot. Hän aloitti intensiivisen kuntokuurin. Nyt 26-vuotias mies hehkuttaa Instagramissa saavuttaneensa ihannepainonsa. Hän on laihduttanut yhteensä 18 kiloa.

Nyt mies on päättänyt lisätä massaa lihaskuntoharjoittelun avulla. Hän esittelee viime kuukausien aikana kasvaneita lihaksia Instagramissa. Mediassa on juoruttu Catelynnin ja Tylerin mahdollisista parisuhdeongelmista. He elävät kuitenkin edelleen avioparina kasvattaen Novalee-nimistä tytärtä. Heidän ensimmäinen Carly-niminen lapsensa annettiin adoptoitavaksi.

Living with this depression & anxiety causes hurt. Its brain is like an alien stuck in a foreign body. That body just keeps getting up, it keeps putting on these clothes & it goes about the day doing whatever is required. But It barely eats, it’s always weak & it’s always tired. But I’m so confused, I just don’t get it, because if it’s so weak & it’s so tired, then why can’t it sleep when it’s time for its mind to retire. It’s like its mind is this tire that keeps spinning in circles & it gets lost every time it takes a spin while driving on that thin of a wire. But even though it lacks the ability to see what is required, that doesn’t mean It’s not allowed to desire the love & compassion every other human being desires. It feels like it’s a conspire to not have known this information prior because now all these thoughts in its brain caused by all these demons inside won’t stop talking with such an evil tone that’s dire…& that tone distracts it from ever being able to see the positivity in this life it could actually acquire #PoetryIsMyBrainsFreedom

A post shared by Tyler Baltierra (@tylerbaltierramtv) on

😍🔥❤️

A post shared by Tyler Baltierra (@tylerbaltierramtv) on