Mummobikinit tulevat! 90210-tähti näytti rannalla esimerkkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tulleen AnnaLynne McCordin pikkusisko Rachel McCord on viime aikoina ollut otsikoissa siskoaan enemmän, sillä hänestä on muodostunut eräs Yhdysvaltojen mallimarkkinoiden seuratuimmista kaunottarista.

Eilen McCord kuvattiin rannalla Los Angelesissa, jossa hän nautiskeli vapaapäivästään yhdessä ystävänsä Eva Pepaj’n kanssa. Rachel ja Eva kirmasivat bikineissä niin rannalla kuin rantavedessäkin, ja erityishuomiota saivat McCordin bikinit. Korkealla vyötäröllä varustettujen niin sanottujen mummomallisten bikinialaosien tuloa on ennustettu jo hetken aikaa, ja nyt Rachel näytti mallia.

Rachel McCordista on hiljalleen tulossa isosiskonsa veroinen näyttelijäkaunotar, ja viime aikojen paparazzikuvien ja muiden julkisten suoritusten perusteella siihen on kaikki mahdollisuudet. Viime kuukausien perusteella näyttää siltä, että perheessä pikkusisko on vienyt isomman sisarensa valtikan perheen kuumimpana mallikaunottarena.

Splash
Splash
Splash
Splash